Správy z priemyslu

Aké faktory ovplyvňujú hrúbku tesniacej pásky?

2024-05-17

V živote, keď kupujeme tesniacu pásku, väčšina z nás pozerá iba na hrúbku. Keď sa na internete pýtame na tesniacu pásku, ostatní sa vás budú pýtať na konkrétne špecifikácie tesniacej pásky a v súčasnosti vieme, že existujú iba šírka a hrúbka. Máme pocit, že toto sú všetky údaje, ktoré výrobca potrebuje. Odmietame ďalšie otázky alebo konzultácie od ostatných. Máme pocit, že ďalšie otázky nám len spôsobujú problémy. Ak to naozaj tak cítite, určite si to pozorne prečítajte. !


V skutočnosti nemožno použiť len hrúbku na presný výpočet dĺžky, pretože pri výrobe tesniacej pásky je napnutá a vznikajú vzduchové bubliny, ktoré ovplyvnia hrúbku tesniacej pásky. V dnešnej dobe, keď si každý kupuje tesniacu pásku, väčšinou porovnáva cenu pásky podľa jej hrúbky. V skutočnosti je takto porovnávaná cena veľmi nepresná. Neistota hrúbky pásky nemôže presne vypočítať cenu pásky, pretože tesniaca páska sa skladá z fólie a lepidla.

Aké sú teda faktory, ktoré ovplyvňujú hrúbku tesniacej pásky?

1: Dĺžka samotnej tesniacej pásky. Čím dlhšia je páska, tým hrubšia je prirodzená hrúbka.

2: Ak zostane dĺžka tesniacej pásky nezmenená, čím kratší je vonkajší priemer papierovej rúrky, tým bude páska prirodzene hrubšia.

Tri: Závisí to od hrúbky jednej vrstvy tesniacej pásky. Čím hrubšia je jedna vrstva, tým hrubšia bude prirodzená páska pri danej dĺžke. Zákazníkom preto neodporúčame pri nákupe tesniacej pásky pozerať na hrúbku pásky.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept