Správy z priemyslu

Na utesnenie si môžete zvoliť vhodnú tesniacu pásku podľa účelu

2024-07-26

Tesniaca páskamožno vybrať podľa účelu alebo zodpovedajúcich produktov tesniacej pásky. Ak sa neberú do úvahy náklady, môžete si priamo vybrať tesniacu pásku so šírkou 50 mm alebo viac ako 55 mm a najlepšou viskozitou. Toto je určite najpriamejší a najbezpečnejší spôsob, no zároveň sú náklady aj najvyššie.


Tesniaca páskamožno vybrať podľa rôznych účelov a viskozity, aby vyhovovali rôznym požiadavkám. Hrúbka pásky sa pohybuje od 38 μm do 55 μm a je možné prispôsobiť aj tesniace pásky s hrúbkou 55 μm alebo viac (vyžaduje sa jeden kus materiálu a jeden kus materiálu je 4000 ㎡). Tesniacu pásku možno rozdeliť do troch tried: nízka viskozita, stredná viskozita a vysoká viskozita. Tesniaca páska s nízkou viskozitou: pod 40 μm, tesniaca páska so strednou viskozitou: medzi 40 μm – 45 μm, tesniaca páska s vysokou viskozitou: 45 μm – 50 μm a tesniaca páska s ultra vysokou viskozitou: nad 50 μm. Zodpovedajúci výber je preto možné vykonať podľa požiadaviek na balenie takto:


1. Na balenie plastových alebo ľahkých predmetov môže tesniaca páska s nízkou viskozitou tiež spĺňať požiadavky na balenie. Napríklad: problém môžu vyriešiť malé kusy odevov, penové obaly atď.


2. Pre položky s hmotnosťou menšou ako 15 kg – 20 kg je možné zvoliť tesniacu pásku so strednou viskozitou medzi 40 μm – 45 μm.


3. Pre špeciálne produkty, ako sú položky vážiace viac ako 20 kg as hladkým alebo lakovaným povrchom kartónu, sa vyžaduje 45μm-50μm tesniaca páska s vysokou alebo ultravysokou viskozitou. Takéto situácie vyžadujú testovanie na nájdenietesniaca páskaktorý spĺňa požiadavky. Môžete použiť aj tesniacu pásku vyrobenú tavným lepidlom, ale cena je o niečo vyššia.


X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept